Wedden op Badr Hari

Kickboksen is al meer dan een eeuw een populaire sport bij zowel fans als gokkers. Hand-to-hand-gevechten zijn een van de puurste vormen van sport, en boksgokkers houden ervan om te gokken op een gevecht, of het nu gaat om twee gelijk geëngageerde vijanden of een David vs Goliath-achtige aanval. Zowat elke strijd is een gokgelegenheid voor diegenen die op de uitkomst willen wedden. In dit artikel kun je lezen hoe ook jij kunt gokken op Badr Hari.

BASIS WEDDENSCHAPPEN

De meest standaard en logische manier om in te zetten op een kickbokswedstrijd is om eenvoudig in te zetten op welke vechter tussen de twee boksers in de wedstrijd wint. In een redelijk gelijkmatig gevecht tussen Kickbokser A en Kickbokser Badr Hari, kan Kickbokser A een favoriet zijn van -140 (wat bet € 140 betekent om € 100 te winnen) terwijl Kickbokser B een underdog van +120 zou zijn (zet € 100 in om € 120 te winnen).

wedden op Badr Hari

In minder gelijk gematchte gevechten, zoals die waarin Gennady "GGG" Golovkin vaak vecht, zou de kans veel meer scheef zijn, zoals de favoriet bij -10000 (€ 10.000 inzetten om € 100 te winnen) tegen de underdog op +1600 (inzet € 100 om te winnen) € 1.600).

Een andere veel voorkomende prop voor Kickboksen gokken is inzetten op het totale aantal rondes in een gevecht. Een 12-round gevecht waarvan wordt verwacht dat deze de afstand zal afleggen, kan het totale aantal rondes op 11,5 rondes hebben, waarbij gokkers de mogelijkheid hebben om in te zetten of het gevecht 11,5 rondes zal worden (voorbij het 1u30 van de 12e ronde) of onder dat totaal. Een gevecht tussen twee knock-outspecialisten zou een lagere totaalset hebben, zoals 5,5 rondes.

KICKBOKSEN WEDSTRIJDSTRATEGIEËN

Veel grote gevechten kunnen gokkers vaak inzetten op specifieke soorten beslissingen. Bijvoorbeeld, in de strijd Badr Hari vs Rico Verhoeven, was Badr Hari een favoriet van -225 boven Verhoeven op +175 om het gevecht te winnen. Maar gokkers kunnen gokken op specifieke beslissingen zoals "Badr Hari by Decision" op -135 of "Badr Hari by Knockout" op +550.

"Badr Hari by Decision" gokkers verdienden een betere betaaldag dan diegene die gewoon Mayweather inzetten om te winnen. Door elke bokserstijl in het gedrang te brengen en hoe ze het meeste kans maken om te winnen of het gevecht te verliezen, kunnen gokkers hun winst maximaliseren bij het gokken op Kickboksen.

HET VINDEN VAN EEN GESCHIKT SPORTSBOOK

Als het gaat om Kickboksen, zal de waarde die je krijgt op de bokser die je gaat steunen, sterk afhankelijk zijn van het sportsbook dat je kiest. Niet elk sportsbook gaat dezelfde lijn aanbieden bij elk gevecht, vooral wanneer het gevecht is tussen twee ongelijk gematchte tegenstanders.

Laten we bijvoorbeeld zeggen dat u een gok wilt wagen op een bokser die een grote underdog is om deze zaterdag te winnen. Bij één boek kan hij een +500 underdog zijn tegen de -800 favoriet. Maar bij een andere kan hij een +650 underdog zijn tegen de favoriet die op -1000 staat. De juiste prijs krijgen bij de bokser van je keuze, of het nu de favoriet is of de underdog, telt op de lange termijn.